printjunkie.net

Wanneer Asus aangekondigd zijn uitgedost uit Predator X27 monitor afgelopen April, het het display aangeduid als een "kaak daalt showstopper." Wij zou moeilijk worden ingedrukt om te betogen anders is gebaseerd op de spec sheet alleen, hoewel al dan niet de hype beantwoordt aan de facturering is iets wat die we zullen moeten wachten tot volgend jaar om uit te vinden. Dat komt omdat Asus is het uitstellen van de lancering van deze slechte jongen tot het eerste kwartaal van 2018.

Hetzelfde geldt met Accu Asus a41-x550a die rond dezelfde tijd werd aangekondigd. Na het zien van een Twitter post voor Asus kondigen de vertraging van de Predator X27, stak we zijn hand uit naar Asus om te zien waar het stond met zijn eigen beestachtige 4 K-monitor. Ja hoor, vertelde Asus ons dat haar monitor volgend jaar ook zal vrijgeven.

Geen van beide ondernemingen zei waarom duurt het zo lang om deze monitoren langverwachte op de markt te realiseren, en geen van beide een had een exacte releasedatum om te delen. Hoe dan ook, is te wachten tot volgend jaar jammer want we echt uit naar deze monitoren kijken zijn.

Om te recapituleren, de Predator X27 sport een 27-inch paneel (Anandtech zegt het is een IPS-paneel) met een standaard 4 K-resolutie (3840 x 2160) op een laaiend snel 144 Hz. dan deze specs Accu Asus A41-X550E teken zowat elke doos die je willen zou tijdens het winkelen een gaming monitor.

ASUS maakt zich klaar om te gooien de handschoen in de monitor categorie met zijn niet-nog-officiële ROG Swift PG27UQ, een 27-inch display dat uit bijna alle dozen, met inbegrip van ondersteuning voor High Dynamic Range en Nvidia G-Sync-technologie wordt gecontroleerd.

De monitor is nog niet officiële, omdat Accu Asus a32-n61 had niet gepland op de aankondiging van zijn vlaggenschip vertoning gewoon nog niet, al is het vrij veel academische op dit punt. Een gelekte persbericht is het maken van de rondes, maar Asus moet je geen zorgen: er is geen donder wordt gestolen door de eerdere-dan-verwachte onthullen. Dit is een hel van een monitor.

Naast HDR- en G-Sync-auto in paren rangschikken, is de PG27UQ een 4 K resolutie (3840 x 2160) monitor met een ultra-snelle 144 Hz vernieuwingsfrequentie op een paneel In-Plane Switching (IPS), wat betekent dat brede kijkhoeken en accurate kleurweergave die je niet bij een TN-paneel aantreft.

"De LED-achtergrondverlichting wordt dynamisch geregeld in 384 zones, waardoor zeer hoge contrast voor rijkere, meer natuurlijke donkere scènes. Quantum-dot technologie biedt helderdere beelden en het DCI-P3 kleurengamma van bioscoop-standaard ondersteunt. DCI-P3 heeft een breder kleurbereik van 25 procent dan sRGB, wat resulteert in meer realistische kleuren,"verklaart Asus.

Dus om dingen die som, beschikt deze monitor over een premium 4K resolutie paneel met een snelle beeldverversing, HDR ondersteuning, G-Sync-technologie en quantum dot visuals. Accu Asus a32-n55Dat is een vrij killer combinatie. Er is een HDMI 2.0 poort en twee DisplayPort 1.4-poorten voor gebruik te maken van al die goedheid.

Sommige details zijn niet opgenomen in de gelekte persbericht, zoals welke ergonomische aanpassingen de stand ondersteunt (of ondersteunt geen) en de prijs. We raden het gaat kosten goed ten noorden van een grote, maar als dit ding aan de specificaties beantwoordt, het kon omhoog beëindigen als de gaming monitor te verslaan.

Dit is een beestachtige monitor Accu Asus a32-k93 die moet kunnen leveren van sommige verbazende beelden met uitstekende kleurweergave, helder wit en diepe zwarten. Dat wil zeggen, als de werkelijke prestaties komt overeen met de specs. Gokken moet de boterachtige glad ook, dankzij haar 4ms responstijd en G-Sync op te nemen in de mix.

Accu Asus A32-k53

De spec sheet voor de PG27UQ van de ROG Swift is vrijwel hetzelfde, recht naar het aantal LED verlichting zones. Onze gok is Asus en Asus sourcing het panel onder dezelfde fabrikant en vervolgens slapping hun eigen aangepaste firmware en on-screen display (OSD) controles.

Buiten de exacte releasedatum is de grote vraag hier prijs. Gezien de toewijzing van functies, we vermoeden dat deze monitoren zal verkopen voor ten noorden van 1.000 dollar, en misschien in de buurt van $1.500. Ervan uitgaande dat de prijzen vergelijkbaar zijn, zou de winnaar degene die kan je naar de markt gaan.

http://www.churchfinity.com/Advanced+blog/httpwwwkopenaccucom

http://www.hafsocial.com/event/48

https://www.facelyon.com/blogs/post/79

Views: 8

Attachments:

Reply to This

Latest Activity

Kaba updated their profile
Friday
bloqueur zhang is now a member of printjunkie.net
Aug 15
laseraso is now a member of printjunkie.net
Aug 10
Kopenaccu posted a discussion

Hoogste Kwaliteit Accu voor Asus a41-x550a

Wanneer Asus aangekondigd zijn uitgedost uit Predator X27 monitor afgelopen April, het het display aangeduid als een "kaak daalt showstopper." Wij zou moeilijk worden ingedrukt om te betogen anders is gebaseerd op de spec sheet alleen, hoewel al dan niet de hype beantwoordt aan de facturering is iets wat die we zullen moeten wachten tot volgend jaar om uit te vinden. Dat komt omdat Asus is het uitstellen van de lancering van deze slechte jongen tot het eerste kwartaal van 2018.Hetzelfde geldt…See More
Aug 7
Megglestoni updated their profile
Jul 27
Megglestoni is now a member of printjunkie.net
Jul 27
Profile Iconminamikana and KATE KWAME joined printjunkie.net
Jul 26
tonit posted a blog post

Paper writing services of many kinds

You must have undergone through a boring and hectic work of paper writing. You sometimes have to spent time on doing certain things which would not help you further in your studies or career; you need to focus on studies, have to appear in exam, have to get good grades or marks but have no time as you waste your all time on writing college papers. No need to take yourself in this situation; we are here! We provide paper…See More
Jul 25
Profile Icontonit and serce963 joined printjunkie.net
Jul 24
132 posted blog posts
Jul 22
Profile Icon132 and Zach Caleb joined printjunkie.net
Jul 21
Wenshi Hao posted blog posts
Jul 21

Badge

Loading…

© 2017   Created by PSDA.   Powered by

About Us  |  FAQs  |  Advertising  |  Contact Us  |  General Terms & Conditions  |  Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service